Miért lehet szükségünk a ponyvás kisteherautó bérlésre?

A ponyvás kisteherautó bérlés nem az a fajta szolgáltatás, ami egyből az ember eszébe ötlik. Eljön az ember életében azonban az a pont, amikor mégis szükségessé válik nagyobb mennyiségű dolog szállítása. Legyen szó költözködésről, vállalati szállításról, különleges programokról, a ponyvás kisteherautó bérlés remek lehetőséget biztosít arra, hogy akár egyszeri alkalommal, akár néhány napig, akár rendszeresen vegyük is igénybe a szolgáltatást, nagy segítségünkre legyen olyan helyzetekben, amikor máshogy nem tudnánk megoldani a szállítást.

A ponyvás kisteherautó bérlés: sok és nagy? Van megoldás!

Nem akarok arról általánosítani, milyen esetekben is lehet szüksége az embernek a ponyvás kisteherautó bérlésre. Hiszen számos ilyen lehetőség van a költözésen és az áruszállításon kívül. A lényeg inkább a dolgok mennyisége és nagysága. Legyen szó akármilyen kis dologról, ha azokból meghatározóan sok mennyiséget kell eljuttatnunk egyik helyről a másikra, vagy csupán egy-két nagyobb dologról, amiket egy utánfutó vagy személyautó nem old meg, a bérléssel áthidalhatjuk ezt a problémát. Lássuk be, magánszemélyként és sokszor cégként sincs saját nagyobb szállításra kész járművünk elfekvőben, ezért van szükség a ponyvás kisteherautó bérlésre. Enélkül a lehetőség nélkül a dolgok szállítása közel lehetetlen lenne. Amikor az ember ilyen helyzetbe kerül, igazából az egyetlen, ami számításba jöhet egy költöztető cég vagy szállító cég kivételével. Azonban ennek ellenére mégis jobb a bérlés. Ha mi magunk vagy ismerős, aki eléggé segítőkész tud vezetni, és nem sajnáljuk a pakolást, amit így saját kézzel kell elvégezünk, akkor remek spórolási lehetőségként is tekinthetünk rá.

A ponyvás kisteherautó bérlés menete

Kétféleképpen bérelhetünk. Magánszemélyként és vállalkozóként. Előbbiként általában csak egy-két napra van szükség a ponyvás kisteherautó bérlésre, így pedig a bérleti költség is viszonylag kevés. Vállalkozóként már más a helyzet, az adózási formánktól függően számlára is bérelhetünk, amelynek egy része így megtérül az adózásnak köszönhetően. A vállalkozásoknak lehet a szállításra és így a bérlésre is időszakosan szüksége, ilyenkor kiállításokra, versenyekre, rendezvényekre vagy költöztetéshez vagy egyéb feladatok ellátására veszik igénybe. Egy-egy napos bérléseket vehetünk igénybe, illetve néhány napnál többre is bérelhetünk. Amikor azonban egy bizonyos szállítási rendszer miatt akár hetente többször is szükségünk lenne ponyvás kisteherautó bérlés lehetőségére, akkor akár bérletet is tudunk több cégnél is váltani, ami számos előnnyel jár. Így naponta olcsóbb áron bérelhetünk, lesz egy biztos pontja a szállításunknak. Emellett pedig számos előnye van annak, hogy nem egy saját járművet vezetünk.

A ponyvás kisteherautó bérlés előnyei

Nem csak a napi árak lesznek olcsóbbak, hogyha tartósan bérlünk teherautót. Ezek az előnyök persze vonatkoznak a napi vagy heti bérlésekre is, azonban a rendszerességnél válnak igazán fontossá. Ilyen például az extra költségek elhagyása. Hiszen egy jármű életében nem csak a megvásárlás költsége, amivel számolnunk kell. Ott vannak még olyan tényezők is, mint például a biztosítás költsége, az esetleges vizsgáztatások és javítás, illetve a különböző matricák, amivel autópályára, utakra lehet belépni. Ezek közül csak a saját magunk által elhasznált benzin díját kell saját magunknak állnunk. Egy nagyobb járműnél ráadásul nagyobbak is az alkatrész és javítási költségek, mint a mi személykocsinknál. Emellett az általános takarítási folyamatokat is a bérlő cég végzi helyettünk, így gyakorlatilag mi egy tökéletes állapotban lévő, tiszta autót kapunk a cégtől, amit csak vezetni kell már valakinek. A bérleti szerződés megkötése után, ami néhány percet vesz csupán igénybe, már vihetjük is az autót.

Ha elromlott a saját autó, jöhet a ponyvás kisteherautó bérlés

Sokaknak mégis lehet otthon vagy a vállalkozásnál egy teherautójuk, érthető okokból. Azonban ezeket a járműveket a nagy igénybevétel miatt talán még sűrűbben kell a szervízbe hordani, mint a személyautókat, illetve baleset is kialakulhat a forgalomban közlekedve természetesen. Az ok igazából nem számít, csak az, hogy az autó kiesésével nem kell, hogy az áruforgalom is megszűnjön. A ponyvás kisteherautó bérlés előnyei közé tartozik még az is, hogy egy gyors, azonnali megoldást kínál erre a problémára, és változatlan bonyolíthatjuk a teherautót igénylő üzleteinket egy csere autóval.

A ponyvás kisteherautó bérlés tehát sok esetben lehet egy nagyon jó döntés a felhasználó részéről, ami nem csak egy kötelező megoldást jelent bizonyos esetekben, hanem egy nagyon jó döntést is, amely sok előnnyel jár, azonnali cserével és megoldással, elszámolható költségekkel. Nem kell attól tartania egyetlen friss vállalkozónak sem, hogy nem lesz mivel megoldania a szállítást, hiszen számukra is remek lehetőség a ponyvás kisteherautó bérlés, talán még jobb, mint egy régi múltú cég esetében. Ha tehát szállítás, akkor válasszuk a ponyvás kisteherautó bérlést!