Látás vizsgálat, avagy amikor szemüveg kell

Alapvetően abszolút tisztába vagyok azzal, hogy bizony nehéz elfogadni azt a tényt, hogy mondjuk, az idő eltettével már nem látunk oly élesen, mint gyermekkorunkban. Számomra is abszolút megrázó volt, amikor először nem tudtam elolvasni a látás vizsgálaton a legalsó sor számait, míg azelőtt mindenki csodájára járt, hogy még a legapróbb betűt is abszolút tisztán látom. Sajnálatos módon mára ez már nem így van, hanem rendszeresen szemüvegre van szükségem pusztán ahhoz, hogy egy messzebb elhelyezkedő szöveget elolvassak. Ilyenkor mindig újra és újra tudatosul bennem, hogy bizony szemüvegre lenne szükségem, és valószínűleg ha már azonnal orvosoltam volna a problémát, amint érzékeltem a legkisebb romlást is, akkor nem jutott volna el idáig a romlása a szememnek. Természetesen nem panaszkodhatom nem látok nagyon rosszul, sőt valószínűleg az átlagnál még mindig sokkalta élesebb a látásom, mégis rendkívül frusztrál, hogy az eredeti állapotához mérten mennyit romlott az évek során. Így rászántam magam arra a drasztikus lépésre, aminek mellesleg már régen meg kellett volna történnie, hogy veszem a fáradtságot és elmegy látás vizsgálatra és bizony amilyen szemüveget felírnak, olyat veszek és hordani is fogom annak érdekében, hogy ne romoljon tovább a látásom. Így felkerestem az optikákat melyek számomra a legszimpatikusabb szemüveg kínálattal rendelkeztek és megnéztem, hogy hol vállalnak látás vizsgálatot. Így találtam rá az eOptika weboldalára, ahol elképesztően szimpatikus, agyon kedvező és számomra rendkívül ideális szemüveg kínálattal találkoztam. Így el is döntöttem, hogy a Teréz körúton elhelyezkedő optikájukba elmegyek látás vizsgálatra és annak az eredményéhez mérten bizony végre bevállalom a szemüveg viselését és ott helyben csináltatok is egy gyönyörű szemüveget.

Az eOptika látásvizsgálata

Alapvetően fogalmam sem volt arról, hogy október a látás hónapja. Így egészen megdöbbenve tapasztaltam, hogy az eOptika a látás hónapja alkalmából, csatlakozott a látás hónapjának a kezdeményezésébe 2020-ban is csak úgy, mint az eddigi években és ennek a fantasztikus kezdeményezésnek köszönhetően a látás hónapjának a keretein belül ingyenes látásvizsgálatban vehet részt mindenki, aki betéved az adott kijelölt optikákban (ezeknek az optikáknak a listája megtalálható az interneten). A látásvizsgálat eredményét azonnal kiértékelik ott helyben és meg is kapjuk így akár már az eredmény megléte után azonnal elvégezhetjük a szemüveg rendelését illetve ott helyben kiválaszthatjuk a keret kiválasztását. Maga a látásvizsgálat kizárólag ebben a hónapban teljesen ingyenes így mindenkinek ajánlom, hogy menjen el és győződjön meg arról, hogy szüksége van e szemüveg viselésére vagy nem.

A látásvizsgálat menete az optikában

Tulajdonképpen a látás vizsgálat menete ugye, mint a fentiekben is említettem októberben a látás hónapjának keretein belül abszolút költség nélküli, de egyébként sem drága így amennyiben ebben a hónapban nem tudnánk eljutni látásvizsgálatra érdemes a következő hónapban is érdeklődni. A változás az eddigiekhez képest mindössze annyi, hogy szükség van előzetes időpont egyeztetésre, az elérhetőségeket meg lehet találni az eOptika honlapján. . Alapvetően szintén fontos információ, hogy az eOptikától eltérően nem mindenhol van teljes körű szemvizsgálat, de ez nyilvánvalóan minden adott optika oldalán fent van, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtsanak a látás hónapjának akciós keretein belül.

Miért ajánlom az eOptika látásvizsgálatát?

Én személy szerint nagyon ajánlom az eOptika látásvizsgálatát, ugyanis abszolút a legkorszerűbb és leginkább professzionális mondhatni csúcs kategóriás eszközökkel dolgoznak, melyek egészen biztosan nagyon pontos eredményt fognak nyújtani a látásunk állapotáról, így a számunkra lehető leginkább megfelelő szemüveget fogjuk kézhez kapni, amennyiben az eOptika szolgálását válasszuk.

Akit bővebben érdekel a látás hónapja annak a keretein belül történő akciók illetve, azok az optikák, melyek csatlakoztak ehhez a kezdeményezéshez az mindenképpen látogasson el vagy az eOptika weboldalára vagy a látáshónapjának a hivatalos weboldalára és böngésszen a lehetőségek és az akciók fantasztikus és nagy lefedettségű kínálatában, ugyanis egészen biztosan fogunk olyan ajánlatot találni az akciók keretein belül, mely számunkra abszolút kedvező ajánlat. Így mindenkinek ajánlom, hogy használja ki az októbert annak érdekében, hogy minél tovább maradjon fantasztikus a látása és minél tovább meg tudja őrizni szemének a világát, ugyanis ez az egyik legfontosabb értékünk az életben, mely boldoggá teszi a mindennapjainkat.