Holker díszlécek, avagy a modern díszítő elemek világa

Alapvetően úgy gondolom a modern díszítő elemek világa egyre inkább teret nyer a lakberendezésben, gondolok itt olyan jellegű esetleg holker díszlécekre, melyeknek a létérzéséről és a díszítő elemként való felhasználásáról valószínűleg abszolút nem gondolkodtunk. Éppen ez okból kifolyólag gondoltam, hogy esetleg sokak számára egy teljes új világ nyílhat meg a díszlécek nem csap a hagyományos praktikus megoldását felhasználva, hanem egy teljesen új dimenzióba helyezve díszítő elemként felhasználva a holker díszléceket. Én személy szerint, amikor elkezdtük felújítani a lakásunkat számos ilyen alternatív mondhatni olcsóbb megoldásnak néztem utána, hogy inspirációt gyűjtsek afelől, hogyan lehet viszonylag jó áron berendezni, korszerűsíteni és felújítani a lakásunkat úgy, hogy az úgy tűnjön, mintha a lehető legújabb trendeknek hódolna és mindezt a lehető legjobb áron kivitelezve. Számos inspirációt gyűjtöttem különböző Pinterest táblákról illetve rengeteg olyan jellegű blogot, cikket olvastam végig melyek az ilyen jellegű okos korszerűsítésről szóltak. Egy ilyen típusú cikkben találtam azt a számomra nagyon tetszetős ötletet, hogy holker díszlécekből egyfajta keretet formálok a falra, illetve a lakás különböző pontjaira, ahova szeretném irányítani a lakásban tartózkodók figyelmét. Ráadásul a cikk író nem is akármilyen jellegű egyszerű díszlécet ajánlott az adott inspirációhoz, hanem világító holker léceket, melyek egészen különleges varázst képesek teremteni a lakásba. Az alábbiakban röviden arról írnék, hogy személyes tapasztalatom szerint hol érdemes a leginkább beszerezni holker díszléceket.

A holker díszlécek beszerzése, avagy a Ledguru

Amikorvégre megtaláltam ezt a fantasztikus cikket annyira felbuzdultam, hogy azonnal elkezdtem utána nézni annak, hogy milyen típusú díszlécek vannak a piacon, így találtam rá végül hosszú keresgélés után végre valahára a Ledguru kiemelkedő kínálatára, mely elképesztően nagy holker díszléc választékkal rendelkezik így tudtam, hogy egyértelműen ez a felület lesz a lehető legjobb arra, hogy megtaláljam azon díszléceket, melyeket keresek a lakásom dekorálásához. Alapvetően viszonylag pontos elképzelésem volt arról, hogy milyen jellegű díszléceket keresek, hiszen az volt a tervem, hogy pontosan az egyik inspirációt fogom megvalósítani melynek az volt a lényege, hogy úgy helyezzük fel a díszléceket, mintha csak egy keretet akarnánk a segítségükkel alkotni, ezáltal csak szimplán úgy abszolút önmagában a falnak adjon egy vázat vagy egy formát, talán inkább keretet az adott falrésznek. Alapvetően a díszlécek felhelyezése ezáltal keretezi a kijelölt (tetszés szerint kisebb vagy nagyobb teret, így ezáltal valami egészen különleges hatást képes elérni az adott helységben, mely számomra abszolút tetszetős megoldást tudott nyújtani. Ráadásul én az eredeti tervtől eltérően kizárólag világító holker léceket alkalmaztam, így még inkább különleges lett az összhatás.

 A holker díszlécek felhelyezése

 Alapvetően abszolút egyszerű és tulajdonképpen bárki számára abszolút egyszerűen elvégezhető a holker díszlécek felhelyezése hiszen jóformán semmiféle szaktudást, sőt talán még csak kéz ügyességet sem igényel az adott folyamat. A felhelyezéshez mindössze egy speciális ragasztóra van szükségünk, mindössze annyi a feladatunk, hogy finoman mérjük be, hogy hova szeretnénk helyezni az adott holkert, majd tű pontosan rajzoljuk be azt, hogy hova kívánjuk felhelyezni az adott léceket, majd miután ez megtörtént egy határozott mozdulattal helyezzük oda a léceket és az adott díszléc már fent is van a kívánt területen. Amennyiben nem dísz elemként használjuk az adott díszléceket, hanem csak a hagyományos kritikus részeket eltakaró alkalmazása miatt, akkor a szakértők szerint érdemes fekete színnel lefesteni, hogy elnyelje, és ne visszaverje a környező világítást, ugyanis az rendkívül zavaró lehet hosszútávon.

Én személy szerint nagyon ajánlom a díszlécek alkalmazását, ugyanis alapvetően zseniális megoldás lehet mind arra az esetre ha el szeretnénk valami kevésbé esztétikus részletet rejteni, illetve abban az esetben is nagyon jól jöhet ha ténylegesen szeretnénk egyfajta kis csavart, különleges díszítést, egy kis varázslatot csempészni otthonunkba, mely igazán jól mutathat és különlegesség varázsolhatja a teret. Én személy szerint nagyon ajánlom a holker díszléceit, melyeket mind meg lehet találni a Ledguru széles kínálatában számos fantasztikus díszléccel egyetemben. Akit bővebben érdekelnének a holker díszlécek, azok látogassanak el a Ledguru weboldalára és válogassanak kedvükre az adott kínálatból.